Handelsbetingelser

Generelle vilkår & betingelser for privatkunder

Disse ‘Generelle vilkår & betingelser for kunder’ gælder for levering af tjenester fra Whatthefish.dk til deres kunder.

Brug af personoplysninger afgivet til Whatthefish.dk via Platformen sker i henhold til vores Privatlivspolitik og Cookie erklæring.

 

Se vores smiley her: http://www.findsmiley.dk/989329

Priser og betaling

Du skal være 18 år for at handle på www.whatthefish.dk. Alle priser på hjemmesiden er opgivet i danske kroner, og de er inklusiv moms. Ved gennemførte køb fremsendes en ordrebekræftelse, hvoraf det fremgår, hvad du betaler for. Alle betalinger gennemføres i umiddelbar forlængelse af ordrebekræftelsen. Der kan online betales med følgende betalingskort og betalingsløsninger:

  • Dankort
  • VISA/Dankort
  • MasterCard
  • Maestro
  • MobilePay

Der opkræves ikke kortgebyr eller andre gebyrer i forbindelse med betalingerne.

Udlevering / afhentning

Onlinebestillinger skal afhentes på den valgte restaurant senest 60 min efter det aftalte tidspunkt. Tidspunktet vil fremgå af den ordrebekræftelse, som automatisk fremsendes pr. mail i forbindelse med onlinekøb på www.whatthefish.dk

Særlige vilkår

Af hygiejnehensyn vil uafhentede onlinebestillinger (ved mere end 60 min forsinkelse) pga. fødevaresikkerhed blive kasseret på købers regning.

Ingen fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret på onlinebestilling af mad via www.whatthefish.dk. Ifølge Forbrugeraftaleloven er online køb af fødevarer, drikkevarer og andre varer til husholdningens løbende forbrug ikke omfattet af fortrydelsesret.

Persondatapolitik

I forbindelse med håndtering af onlinebestillinger og onlinekøb har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne identificere dig som kunde i forbindelse med udlevering af bestillinger.

Personoplysningerne registreres hos What The Fish ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Direktionen og den dataansvarlige har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige for www.whatthefish.dk er What The Fish ApS. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.whatthefish.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos What The Fish ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til What The Fish ApS via e-mail viborg@jwhatthefish.dk

Klageadgang

Evt. klager skal sendes viborg@jwhatthefish.dk. Hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indgive en klage til: Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, www.forbrug.dk


Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 22-06-2021

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortrydelsesformular (ret til og gem som PDF)